Ana Sayfa / Anneler Günü Hediyeleri / Anneler Günü Kampanyası ve İndirimleri

Anneler Günü Kampanyası ve İndirimleri

ANNELER GÜNÜ HEDİYE SEÇENEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Anneler Günü’nde, annenizin özel olduğunu ona hatırlatmak için en güzel hediye pırlanta olacaktır. Anneler Günü Hediyesi olarak pırlanta almak isteyenler için farklı hediye seçenekleri sunan Sirius Pırlanta, Anneler Günü Kampanyası için özel olarak seçtiği ürünlerde kaçırılmayacak indirimler uyguluyor.

Anneler Günü hediyesi olarak, biricik annenize ya da çocuğunuzun annesi olan eşinize alınabilecek en güzel hediyelerin başında pırlanta tek taş yüzük geliyor. Sirius Pırlanta bu özel gün öncesi düzenlediği kampanya ile 849 TL değerindeki 0,15 karat pırlanta tek taş yüzük modelini sadece 495 TL’lik özel bir fiyat ile sunuyor. Bu fiyat sadece Anneler Günü Kampanyası dahilinde geçerli olacaktır.

Anneler Günü’nde bir anneye verilecek en güzel hediye seçeneklerinden biri de, pırlanta kolye olsa gerek. Anneler Günü Kampanyası dahilinde 18 ayar beyaz altın kullanılarak üretilen pırlanta taşlı gerçek inci kolye ve pırlanta taşlı yusufçuk kolye de 395 TL’den satılıyor. Üstelik bir çok banka ile anlaşmalı olarak çalışan Sirius Pırlanta’da Worldcard, Bonus, Axess, Maximum Kart ve Cardfinans özelliği taşıyan kredi kartları ile 12 aya kadar dilediğiniz taksit seçeneğiuygulanabiliyor.

En güzel hediye seçeneklerini sizlere sunan SiriusPirlanta.com sanal mağazası aracılığıyla, bu özel hediyenin sizin ya da annenizin kapısına kadar ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik uzaktaki annenize, bu hediye ile birlikte özel notlar da iletebilirsiniz.

Bu özel alternatiflerin yanı sıra, Anneler Günü nedeniyle birçok üründe de %35 indirim uygulanıyor. Bu fırsatları kaçırmamak için acele etmekte fayda var. Çünkü Anneler Günü Kampanyası’ndaki %35 indirimli modeller stoklar ile sınırlıdır.

İLGİLİ ARAMALAR: anneler günü hediyesi, ALTINBAŞ ANNELER GUNU HEDIYESI, nazar boncuğu kolye, kar tanesi kolye gümüş, altinbaş yusufçuk, anneler günü indirimleri, gümüş kolye yusufcuk, blogda yazı anneler günü pırlanta…

DİĞER YAZILAR

1,62 Karat Pırlanta 5 Taş Alyans

Sizin Pırlanta Tercihiniz Hangisi?

Sizin Tercihiniz Hangisi? Elmasın milyarlarca yıllık yolculuğu sanat ile buluştu ve şık montürlerin üzerini süsleyen …

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.