Ana Sayfa / Evlilik Hazırlıkları / Evlenme Teklifinize Kumsalın Büyülü Ortamı Eşlik Etsin

Evlenme Teklifinize Kumsalın Büyülü Ortamı Eşlik Etsin

Evlilik teklifiniz, kız arkadaşınıza onu ne kadar sevdiğinizi, saygı duyduğunuzu, anladığınızı ve bir ömür boyunca onu yanınızda istediğinizi göstereceğiniz andır. Bu anın özel olmasının önemlidir.
Bu kutsal kuruma atacağınız ilk adım olan, evlenme teklifiniz özel bir şekilde ve mümkün olabilecek en özel yerde olmalıdır. Sevgilinizin romantizm beklentisini, hangi ortamlarda kendisini daha mutlu ve rahat hissettiğini bilmenizde yarar var.
Bu yer siz ve kız arkadaşınız için özel ve anlamlı bir yer de olabilir, hep gitmek istediğiniz ama bir türlü gidemediğiniz bir yer ya da sevgilinizin hoşuna gideceğini düşündüğünüz bir yer de olabilir. Hangisi olursa olsun romantik veya anlamlı bir atmosfer olmasında fayda var.
Mesela yazın sıcaklığını taşıyan, kıyıya vuran dalga seslerinin fon müziğinizi oluşturacağı bir yer; kumsal olabilir.
Teklifinizi kumsalda yapma niyetindeyseniz kız arkadaşınızla yapacağınız bir hafta sonu kaçamağı ya da önceden birlikte organize ettiğiniz daha uzun bir tatil planında evlenme teklifinizi gerçekleştirebilirsiniz. Teklifinizi nerede yapmaya karar verirseniz verin, tek taşın her zaman o sahneyi aydınlatan bir büyüsü olacaktır.

Şimdi bir kumsal düşünün… Gün boyu güneşlenmiş, denize girmişsiniz ve üzerinizde tatlı bir yorgunluk var ama bir o kadar da huzurlusunuz. Tabi sizin içiniz heyecandan kıpır kıpır. Güneş ufuktan yavaş yavaş kayboluyorken kumsalın kendiliğinden romantik havasına bir de dalgaların kıyıya vurması eklenince evlenme teklifi için daha güzel bir yer olamaz diye düşünüyor insan.

Hazır hissettiğiniz ve tabi ki doğru olacağını düşündüğünüz zamanı kollayın. O an geldiğinde hissedersiniz, işte o zaman tektaş yüzük ortaya çıksın ve evlenme teklifinizi yapın.

Yüzüğü Ne Şekilde Verebilirim?
Deniz illerinde yaşıyorsanız eğer, hatta deniz illerinde yaşamıyor olsanız bile yazın kokusu masanızı daha çok sarsın diye minik dokunuşlar yapabilirsiniz. Güzel bir kavanoz alın ve içini deniz kumu ile doldurun. Kumların üstüne deniz kabuklarını yerleştirin ve yüzüğü arasına koyun. İçine de su doldurduktan sonra denizden bir parçaymışçasına süsleyecektir masanızı. Aldığınız tek taş yüzüğü kavanozun içerisinden almanın zor olduğunu düşünüyorsanız eğer iplikleri seyrek mavi bir kurdeleyi kavanozun kapağına sararak bağlayabilir ve evlilik teklifi yüzüğü kurdele arasında saklayabilirsin. Hem bu sayede manevi değer de katarsınız ve evlilik teklifi ettiğiniz güne dair kanıt olacak bir aksesuar niteliğinde evinizi süsleyebilir.
Ayrıca Sirius Pırlanta’da çift alyans modelleri seçeneklerine bakarak takacağınız alyanslar hakkında da bilgi alabilirsiniz.

DİĞER YAZILAR

pırlanta yüzük modelleri

Pırlanta Taşlı Çiçek Yüzük

Sevgilinize yüzük seçiminde, klasik modeller dışında bazen farklı arayışlara ve zevklere yönlenmek isteyebilirsiniz. Fantezi Pırlanta …

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.