Ana Sayfa / Pırlanta Alışverişi / Alışveriş Sitelerinden Pırlanta Almak

Alışveriş Sitelerinden Pırlanta Almak

Sanal Mağaza

ONLINE PIRLANTA ALIŞVERİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ…

İnternetteki alışveriş sitelerinden pırlanta almak, her zaman, çevrenizdeki herhangi bir kuyumcu dükkanından almaktan çok daha sağlam ve tamamen kayıt altına alınan bir işlemdir. Ülkemizde çoğu sektörde olduğu gibi, kuyumculuk sektöründe de alışverişler her zaman kayıt altına alınamamaktadır. Ancak herhangi bir internet sitesinden yaptığınız alışverişte ödemeniz, ürün teslimatınız ve faturanız tamamen resmi evraklar üzerinden işlem görecektir.

Ürün iade sistemi, alışveriş sitelerinde çok daha kolay ve geçerli bir işlemdir. Örneğin internetten bir tektaş pırlanta aldınız. Ürün elinize ulaştığında, ürünün, istediğiniz özelliklere sahip olmadığını, ürünün resminin sizi yanılttığını düşünüyorsanız ya da olur ya almaktan vazgeçtiyseniz, ürünü sorgusuz sualsiz iade edebilirsiniz. Satıcı da ödemeyi yaptığınız kanal yoluyla paranızı iade edecektir.

Online olarak pırlantalı takı satan çoğu alışveriş sitesinde 7 gün içerisinde iade garantisi verilmektedir. Bu garantiyi size vermeyen bir siteden alışveriş yapmadan önce biraz daha düşünmeniz yerinde olacaktır. Bir site sürekli olarak bu tür problemler yaşattığında; banka, kredi kartı üyeliğini iptal edeceğinden, bu işi ciddiyetle yapan firmalar zaten size gerçekten sattığı ürünü gönderecek ve memnun kalmadığınız takdirde de iade alacaktır. Ülkemizde herhangi bir kuyumcudan aldığınız pırlantayı iade etmek istediğinizde, başınıza gelebilecek olaylar ya da karşılaşacağınız tepki, her zaman internet sitelerinin tutumu ile aynı olmayabilir.

İnternet satışlarıuzaktan satış” olarak nitelenmekte ve her türlü uyuşmazlıkta, kredi kartları merkezi ve tüketici mahkemeleri alıcıyı haklı görmektedir. Müşterinin bir koruma kalkanı altında olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bunların yanında, web sitesi yoluyla online satış yapan mağazaların sanal pos alması gerçekten zor bir süreçtir. Bankalar bu konu da son derece dikkatli davranmaktadır. Özellikle altın ve pırlanta gibi değerli ürünler satan şirketlerin web sitelerine bankalar çok ciddi araştırmalardan sonra bu izni vermektedirler.

ONLINE PIRLANTA ALIŞVERİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ…

DİĞER YAZILAR

Sirius Pırlanta dan Sevgililer Gününe Özel Kalbimdeki SEN Koleksiyonu

Sirius Pırlanta ailesi olarak herkesin pırlantası olsun istiyoruz. 2019 yılında Sevgililer Günü ‘ne özel yaptığımız …

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.