Ana Sayfa / Pırlanta Alışverişi / Pembe Pırlanta ve Golconda Pırlantası

Pembe Pırlanta ve Golconda Pırlantası

Pembe PırlantaBu yıl 7 Aralık’ta Sotheby’s tarafından düzenlenecek Magnificent Jewels yani Muhteşem Mücevherler müzayedesiyle pembe pırlanta ve Golconda pırlantası gibi birbirinden değerli nadide parçalar satışa çıkıyor.
Müzayedenin gözdesi 22,7 karat büyüklüğündeki pembe pırlanta taşlı yüzük… Bu pembe pırlanta taşlı yüzüğün 13 milyon USD fiyatla alıcı bulması bekleniyor. Pembe pırlantalı yüzüğün en önemli özelliği; pırlantasının gerçek anlamda pespembe bir renge sahip olmasıdır.
Sergilenecek kıymetli parçalardan bir diğeri ise 33,03 karat büyüklüğündeki “Golconda” pırlantası. Golconda’nın Işığı isimli pırlanta taşlı yüzüğün 7 milyon dolar dolara satılması düşünülüyor. Golconda’nın Işığı isimli bu pırlanta, Hindistan’ın ünlü Golconda madenlerinden çıkartılmış.
Sotheby’s‘in açık artırmasından 50 milyon$ gelir elde edileceği tahmin edilen takılar, Cenevre, Los Angeles ve Hong Kong’ta sergilenecek. 3 Aralık’ta New York’a gelecek takılar 7 Aralığa kadar sergilenecek ve bu tarihte müzayede gerçekleştirilecek. Pembe pırlanta ve Golconda pırlantasının yeni sahipleri merakla bekleniyor…

İLGİLİ ARAMALAR: pembe pırlanta, pembe tek taş, pembe tektaş, sirius mücevher, harry winston yüzük fiyatları, atasay pırlanta yüzükler ve fiyatları, pembe taşlı pırlanta yüzük, pembe alyans…

DİĞER YAZILAR

Sirius Pırlanta dan Sevgililer Gününe Özel Kalbimdeki SEN Koleksiyonu

Sirius Pırlanta ailesi olarak herkesin pırlantası olsun istiyoruz. 2019 yılında Sevgililer Günü ‘ne özel yaptığımız …

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.