Ana Sayfa / Kampanyalar ve İndirimler / Maximum Mobil %10 İndirim Kampanyası 2018

Maximum Mobil %10 İndirim Kampanyası 2018

Sirius Pırlanta’dan İş Bankası Maxiumum Kart Kullanıcılarına %10 İndirim!

Mücevher sektörünün önde gelen firmalarından Sirius Pırlanta’nın, Türkiye’nin en büyük bankası olan Türkiye İş Bankası ile gerçekleştirdiği indirim kampanyası başladı. Maximum Mobil kullanıcılarına www.siriuspirlanta.com adresinde %10 indirim! Kampanya eylül ayı boyunca devam edecek ve bu sürede Maximum kart üyeleri, Maximum Mobil uygulamasından alacakları kodla kampanyaya katılarak, %10 indirimden yararlanabilecekler.

Sitede ki bütün ürünler kampanya dahilinde bulunmaktadır. Sirius Pırlanta’dan yapmış olduğunuz bütün alışverişlerde, Maximum Mobil uygulamasından aldığınız kodu kullanarak,  %10 kazançlı çıkacaksınız. Bunun için yapmanız gereken, uygulamadan almış olduğunuz kodu, Sirius Pırlanta’nın e-ticaret sitesinde, ödeme kısmında bulunan “Promosyon Kodu ve Puan Kullanımı” kutucuğuna yazmanız yeterli olacaktır. Ardından “Kullan” butonuna basarak %10 indirimden yararlanabileceksiniz. İndiriminiz hemen sepete attığınız ürünün tutarına yansıyacaktır.

Bu indirimle birlikte, sitede yer alan diğer indirimlerden de yararlanabilirsiniz. İndirim”yüzük ölçme aparatı” hariç, bütün ürünlerde geçerlidir. Ayrıca seçmiş olduğunuz ürünlerin hepsi size sigortalı ve kargo ücreti firma tarafından karşılanacak şekilde yollanmaktadır. Sitede yer alan binlerce üründen beğendiğinizi seçebilirsiniz. Eğer ürünleri internet üzerinden değil, görerek satın almak istiyorsanız, Çemberlitaş’ta bulunan showroom’u ziyaret edebilirsiniz. Stokta olan bütü n ürünleri Sirius Pırlanta showroom’unda deneyerek ve görerek satın alabilirsiniz. Almış olduğunuz Maximum Mobil kodunuz burada da geçerlidir ve %10 indirim hakkınızı kullanabilirsiniz.

Eylül ayı boyunca sürecek olan %10 indirimden faydalanmak için Android veya MacOS uyumlu Maximum Mobil uygulamasını indirip, kod alabilirsiniz. Bu ve siriuspirlanta.com’da yer alan diğer kampanyaları da inceleyebilirsiniz. Ayrıca diğer indirimli ürünlere ek olarak %10 indirimi de kullanabilirsiniz.

 

Kampanya Detayları

-İş Bankası Maximum Mobil kullanıcılarına özel 01 Eylül 2018 – 30 Eylül 2018 tarihleri arasında geçerli olan fırsat kampanyası ile www.siriuspirlanta.com’dan Maximum Kart, Maximiles ve diğer -İş Bankası Maximum özellikli kartlar ile yapacağınız alt limit olmaksızın tüm alışverişlerde, alınan referans kodu ile anında %10 indirimli olarak alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.
-%10 İndirim, siriuspirlanta.com ve Sirius Pırlanta merkez showroomunda mevcut kampanyalar da dahil olmak üzere, yüzük ölçme aparatı hariç tüm ürünlerde geçerlidir.
-Maximum Mobil uygulamasına giriş yaparak %10 indirimli olarak alışverişinizi yapmanızı sağlayacak kodu alabilirsiniz.
-Referans kodu tek kullanımlık olup, 01 Kasım 2018 tarihine kadar geçerli olacaktır.
-Referans kodu, Siriuspirlanta.com internet sitesinde, üye girişi sonrasında ödeme ekranındaki “Promosyon Kodu” alanına girilerek kullanılabilecektir.
-Kampanya kodu diğer hediye çeki ve müşteri puanları ile birlikte kullanılamaz.
-İş Bankası ve Sirius Pırlanta kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

DİĞER YAZILAR

Sirius Pırlanta dan Sevgililer Gününe Özel Kalbimdeki SEN Koleksiyonu

Sirius Pırlanta ailesi olarak herkesin pırlantası olsun istiyoruz. 2019 yılında Sevgililer Günü ‘ne özel yaptığımız …

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.