Ana Sayfa / Sevgililer Günü Hediyesi / Sevgililer Günü’ne Özel Kutlamalar

Sevgililer Günü’ne Özel Kutlamalar

Hediye Seçenekleri için tıklayınız...

SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Sevgililer Günü; 1800’lü yıllarda Amerika’lı Esther Howland’ın ilk kez sevdiğine “Sevgililer Günü Kartı” yollamasından bu yana, çok sayıda insan için toplumsal bir kutlama haline gelmiştir. Sevgililer Günü’ne özel olarak gerçeklerştirilen bu kutlama faaiyetlerinin doğal sonucu olarak, olayın ticari yönü çok fazla önem kazanmış ve 14 Şubat tüm dünyada ticaretin canlandığı çok önemli bir dönem haline gelmiştir.

Sevgililer Günü için yapılan en yaygın uygulama; eşe ya da sevgiliye, çok özel ve farklı hediyeler vermektir. 14 Şubat Sevgililer Günü‘nde hemen herkes, sevgililerine veya eşlerine, bu günün özelliği ile bütünleşen, karşı tarafa sevgilerini anlatan özel bir hediye verir. Verilen hediyelerin başında çiçekler, çikolatalar; gümüş, altın, pırlanta yüzükler ve kolyeler gelir.

14 Şubat Günü‘nü çiftler genellikle birlikte geçirirler. Baş başa gidilen romantik bir yemek, ya da evde hazırlanan özel bir ortam en yaygın kutlamalar arasındadır. Sevgililer Günü’nün gecesi için de özel hazırlıklar yapılır. Bazı çiftler, Sevgililer Günü’ne özel, cinselliği ön plana çıkarıcı kıyafetler ve iç çamaşırları alırlar. En fazla tercih edilen renk ise, tutkuyu sembolize eden kırmızıdır.

Tüm bunların yanında, Sevgililer Günü; tektaş pırlanta yüzük eşliğinde, çok sayıda evlenme teklifinin de gerçekleştiği çok özel bir gündür.

PIRLANTA TAŞLI SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ İÇİN TIKLAYINIZ…

İLGİLİ ARAMALAR: pirlanta kalp kolye

DİĞER YAZILAR

1,62 Karat Pırlanta 5 Taş Alyans

Sizin Pırlanta Tercihiniz Hangisi?

Sizin Tercihiniz Hangisi? Elmasın milyarlarca yıllık yolculuğu sanat ile buluştu ve şık montürlerin üzerini süsleyen …

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.