Ana Sayfa / Popüler Takı Modelleri / Nazar Boncuklu Kolye ve Bileklik Modası

Nazar Boncuklu Kolye ve Bileklik Modası

Beyaz Altın Pırlanta Safir Nazar Boncuğu KolyeNazar boncuğu inancı, İslamiyet öncesi Türk geleneklerinden kalmadır. Bu figüre, Hıristiyan, Musevi ve İslam kültürlerinin yanı sıra; Budist ve Hindu toplumlarda da rastlanmaktadır.

Genelde nazar boncukları, göz şeklinde yapılmaktadır. Göze aynı zamanda boncuk da denmektedir. Kişinin dünyaya açılan penceresi gözdür. Göz her türlü, iyi ve kötü, düşüncelerin ilk çıkış noktası olarak kabul edilir. Bu yüzden kötü gözlerden korunmak amacıyla, emici özelliği olduğuna inanılan mavi renkli taşlar eskiden beri kullanılmaktadır.

Günümüzde, gerek inanç ya da gelenek, gerekse süs eşyası olarak pek çok kişi nazar boncuğunu günlük yaşantısında kullanmaktadır. Takı tasarımcılarının birkaç yıl önce sıklıkla kullanmaya başladığı bu figür, son derece beğenilen ve talep gören takılar arasına girmiştir. Nazar boncuklu kolye ve nazar boncuklu bileklik çeşitleri en çok tercih edilenlerdir. Pırlantalı ürünler arasında da nazar boncuğu kolye ve bileklik modellerine ulaşmak mümkündür.

RENKLİ TAŞLI VE PIRLANTALI KOLYELER İÇİN TIKLAYINIZ…

Safir ve Pırlanta Taşlı Nazar Boncuklu BileklikSafir ve Pırlanta Taşlı Nazar Boncuklu KolyeSafir ve Pırlanta Taşlı Nazar Boncuklu Bileklik

İLGİLİ ARAMALAR: nazar boncuklu kolye, lava kolye anlamı, nazar boncuklu gümüş bileklik, nazar boncuklu altın kolye, nazar boncuklu altın bileklik, nazar boncuklu bileklik, gümüş nazar boncuklu bileklik, goldaş nazar boncuklu kolye…

DİĞER YAZILAR

Ünlü Kadınların Tek Taş Yüzük Hikayeleri

TEK TAŞ PIRLANTA YÜZÜK MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ… Her kadının en büyük tutkularından biridir tek taş …

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.