Ana Sayfa / Popüler Takı Modelleri / Ünlü Kadınların Tek Taş Yüzük Hikayeleri

Ünlü Kadınların Tek Taş Yüzük Hikayeleri

Tek Taş Pırlanta Yüzük

TEK TAŞ PIRLANTA YÜZÜK MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Her kadının en büyük tutkularından biridir tek taş yüzük. Tüm takılar bir yana, tek taş pırlanta yüzük bir yana… Birçok kadının sahip olmak istediği ilk mücevherlerden olan bu göz kamaştıran bu takı, Nil Karaibrahimgil’in şarkısında da konu edildiğinde, ünlü kadınlardan çok farklı görüşler gündeme gelmişti. Geriye dönüp baktığımızda ünlü kadınlardan farklı pırlanta tek taş yüzük hikayeleri ortaya çıkmıştı:

Demet Akalın: Şarkıcı Demet Akalın, yaklaşık beş yıl boyunca beraber olduğu basketbolcu sevgilisi İbrahim Kutluay’ın hediye ettiği pırlanta tek taş yüzüğü çoğu yerde parmağında taşıyor. İbrahim Kutluay ile paylaştığı anıların simgesi olan yüzüğün Demet Akalın için maddi değerinden ziyade manevi anlamı daha büyük olsa gerek.

Aysun Kayacı: Benim bir tek taş yüzüğüm yok. Açıkçası eksikliğini de hiç hissetmedim. Bu tarz taşlı yüzükler yüzümü çizdiği için takamıyorum. Ayrıca pırlanta yüzüğün karatlarından da hiç anlamam.

Tuğba Özay: Bir tane tek taş yüzüğüm var. Bu yüzüğü bana beş yıl önce sevgilim evlilik teklifi yaparken hediye etmişti. Böyle pahalı yüzüklere hiçbir zaman merakım olmadı. Bu yüzüğün benim için manevi bir değeri var. Evlilik teklifi için hediye edilen bu yüzüğü beş yıldır takmıyorum. Her kadın gibi her tür takıyı severim ama yüzük sevdiğim pek söylenemez.

Aysu Baceoğlu: İlk ikisini kendim aldığım, dört tane tek taş pırlanta yüzüğüm var. Son iki tek taş pırlanta yüzüğümü ise sevgilim Hakan Tankut hediye etmişti. Tek taş pırlanta yüzüklerin büyük bir cazibesi olduğuna inanmaktayım. Maddi imkanları olan erkekler eşlerine mutlaka bir tek taş yüzük almalı diye düşünüyorum.

Çağla Şıkel: Şimdiye kadar hiç tek taş pırlanta yüzüğüm olmadı ama bunun yokluğunu da hiç hissetmedim. Kıyafetlerime uygun olarak farklı takıları tercih ediyorum.

Banu Alkan: Pırlanta mücevherlerim çok fazla ama sadece bir tane tek taş pırlanta yüzüğüm var. O yüzüğü de hayatımdaki ilk erkek ve ilk eşim olan rahmetli Gürbüz Hanif hediye etmişti.

Bülent Ersoy: Üç adet tek taş pırlanta yüzüğüm var. Bunların üçünü de kendi kendime hediye olarak aldım. Zaten bir beyden bu tarz pahalı bir hediye kabul edecek bir insan da değilim.

TEK TAŞ PIRLANTA YÜZÜK MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ…

0,75 Karat Pırlanta Tektaş Yüzük0.45 Karat Pırlanta Tektaş Yüzük0,52 Karat Pırlanta Tektaş Yüzük

İLGİLİ ARAMALAR: tek taş, pırlanta yüzük, pırlanta yüzükler, çağla şikel yüzükleri, ünlülerin tek taşları, ünlülerin tektaşları, tek taş pırlanta yüzükler, cagla sikel kolyeleri…

DİĞER YAZILAR

Tria Nedir? Pırlanta Tria Yüzük Modası

TRIA YÜZÜK MODELLERİNİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ… Amerika ve Avrupa başta olmak üzere tüm dünyayı saran tria, …

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.